Kontakt

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Om oss

I snart 30 år har MLT representert presisjon. Presisjon i oppretting, balansering, vibrasjonsmåling og sist men ikke minst 3D-Skanning. Snart to tiår som strategisk partner for Creaform’s robuste 3D-skan systemer i Norge, Sverige og Finland gjør oss til veteraner innen presis oppmåling og kvalitetskontroll. Våre selgere og teknikere står støtt i sin kompetanse og alltid tilgjengelig for å gi våre kunder mest mulig ut av sin produksjon.

«Med en lång rad produkter från starka leverantörer kompletterat  med ett brett utbud av mättjänster och utbildningar strävar vi mot visionen att bli industrins förstahands val av innovativa mätlösningar.

Med närvaro i 7 länder och våra 24 anställda finns vi tillgängliga när som helst för våra kunder. Hela MLT gänget jobbar med stor vilja och ambition att i alla lägen göra vårt yttersta för våra kunder.

Nu har vi 2017 framför oss och känner att vi har enormt mycket spännande nya projekt hos befintliga men också nya kunder.

Tack alla ni som är med oss på denna resan!«

Christoffer Eriksson – CEO 


Historie

I 2004 introduserte vi med stor suksess Paralign på det nordiske markedet, en spennende tjeneste for parallellitetsmålinger av valser. Dette ble raskt en høyt verdsatt tjeneste hos våre kunder innenfor bransjer som papir, masse, og stålindustri for å nevne noe.

I 2008 utvidet vi ytterligere ved å hente inn et nytt agentur. Vi representerer nå også tyske SCHENCK-RoTec og deres enorme katalog av balanseringsmaskiner for alle typer rotorer.

I 2011 utvidet vi ytterligere med et nytt fagfelt, nemlig innenfor 3D-skanning og geometrimålinger. Med agenturet fra Creaform kan vi tilby kanskje markedets mest innovative løsninger for Reverse Engineering, kontrollmålinger og inspeksjon.

I 2012 ble datterselskapet MLT Oy startet for å håndtere det finske markedet, og med rask vekst har MLT Oy allerede tatt en betydelig del av det det finske markedet.

I 2015 utvidet firmaet med sitt femte fagfelt, Process Metrology. Med produkter fra LMI3D, kombinert med smarte programvareløsninger, tar vi nå Vision-teknologien og smelter den sammen med lasermåleteknikk på en helt unik måte.

I 2017 Datterbedriften MLT AS startet for å ta hånd om det norske markedet. MLT har med sitt nærvær i Norge merket stor pågang, og velger nå å befeste sin plass på det norske markedet ved å starte opp en lokal avdeling.

01

feb

HandySCAN BLACK|Elite Limited - mer nøyaktig enn noen gang

Referansen innen portabel metrologi er blitt enda råere! En utvidelse av BLACK|Elite-serien gir deg nå...

Read more

01

feb

Ny daglig leder i MLT AS

Hans Ravnanger Sæle tar over som ny daglig leder i MLT AS fra og med...

Read more

30

sep

OTD Energy 19.-20. oktober i Bergen

Vi gleder oss til igjen å delta på OTD Energy 2022 den 19.-20. oktober i...

Read more
logo logo