Kontakt

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Ny daglig leder i MLT AS

Hans Ravnanger Sæle tar over som ny daglig leder i MLT AS fra og med 1. mars 2023. Hans startet i MLT høsten 2021 og har vært en viktig bidragsyter fra dag 1. Med erfaring fra design av marine systemer, pumpeteknologi og roterende maskineri har han vært et kunnskapsrikt tilskudd.

Tony Melkild som har vært ansvarlig for driften i MLT AS siden oppstart i 2017 forlater MLT for nye utfordringer.

”Det har vært utrolig lærerikt å gå fra å være en enmannsoperasjon til å stabilt omsette for 15 MNOK i året. Hadde ikke vært mulig uten fremoverlente kunder og samarbeidspartnere som hele tiden har ønsket å satse på ny teknologi, og ikke minst satse på oss. Takk til dere alle!

Vi har de siste årene vist at det er et stort behov for en aktør som MLT med fullt fokus på presisjonsoppmåling i industrien. Norsk industri er i en voldsom endring i form av nye krav for løpende kvalitetskontroll, tydeligere målgiving og spesifikasjon ovenfor underleverandører, og stadig mer komplekse produkter og produktvariasjoner. Dette gjør at tradisjonelle målemetoder ikke strekker til og heller ikke er hensiktsmessige å bruke.

MLT satser steinhardt fremover på instrumenter, sensorikk og kunnskap som kan hjelpe nettopp deg med å ta et stort steg fremover. Her vil det skje mye spennende fremover, det er jeg sikker på!» – Tony

MLT AS’ første «kontor» var både bil og mobilt kontor en periode. Dette ble senere luksuriøst oppgradert til et lager på City Self Storage for å ikke oppta for mye plass hjemme.

Siden den gang har det skjedd utrolig mye og vi har stegvis utvidet kontoret i 3 omganger, senest nå høsten 2022. Vi tilbyr fortsatt siste skrik innen 3D-skanning som det ble kalt i lokalavisa på Toten i 2017, og veldig mye mer.

Takk til alle som har vært med på å gjøre den reisen mulig, og så ønsker jeg MLT lykke til videre – Tony

Vi avslutter med noen ord fra Hans som allerede er godt igang med å ta av de daglige oppgavene.

Jeg er stolt og glad over å få ansvaret for å drifte MLT i Norge videre. Tiden går fort her med utrolig mange prosjekter og utfordringer på løpende bånd. Gleder meg til å kunne fronte MLT som en spennende arbeidsplass til flere nye kollegaer som skal ansettes i tiden fremover. – Hans

01

feb

HandySCAN BLACK|Elite Limited - mer nøyaktig enn noen gang

Referansen innen portabel metrologi er blitt enda råere! En utvidelse av BLACK|Elite-serien gir deg nå...

Read more

01

feb

Ny daglig leder i MLT AS

Hans Ravnanger Sæle tar over som ny daglig leder i MLT AS fra og med...

Read more

30

sep

OTD Energy 19.-20. oktober i Bergen

Vi gleder oss til igjen å delta på OTD Energy 2022 den 19.-20. oktober i...

Read more
logo logo