Kontakt

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Nyheter i VXelements 10

Creaform er alltid åpne for tilbakemeldinger og ønsker fra kunder, og VXelements har gjennomgått store forandringer gjennom årene som har gitt oss nye verktøy og muligheten til å jobbe på helt andre måter. Noe av fokuset i denne utgaven har vært å forbedre brukervennligheten ved å gjøre programmet mer logisk og gi oss en enklere håndtering av instrumentene vi har, men også helt nye ting som fullt integrert styring og baneplanlegging for cobots.

Aktive produkter

For de av dere som har flere instrumenter fra Creaform så detekterer programvaren nå selv hvilket system du har tilkoblet og gjør det lett for deg å alltid starte opp en ny skanjobb med riktig utstyr.

Cloud-lisenser

Vi har tidligere hatt tilgang på vanlige lisenser, det vi kaller aktiveringsbaserte lisenser, og lisenser i form av dongle og nettverkslisenser.

Det er nok en glede for de aller fleste der ute at det som tidligere var en lisens ment for aktivering på én PC av gangen, nå er å regne som en flytende Cloud-lisens. Creaform håndterer lisensserveren og alle brukere i et firma behøver bare en login og så hentes lisensen automatisk når du starter programmet. Dette gjelder alle lisenser av VXmodel og VXinspect. Superenkelt, og helt uten kostnad.

Forenkling av brukergrensesnittet

Mye brukte knapper er blitt enda lettere tilgjengelig i grafikkvinduet. Og, basert på anonym sporing av hvordan brukere navigerer menyene er det gjort en større jobb for å gi deg de funksjonene du behøver raskere enn før.

VXscan – Watertight mesh

Det er gjort forbedringer på algoritmen som gir oss et vanntett mesh/watertight mesh. Den er både raskere og bedre enn i tidligere utgaver. Nytt av året er også at denne funksjonen eksisterer direkte i VXscan. Det betyr at veien er enda kortere fra skan til for eksempel 3D-print.

VXscan-R 10.0

VXscan-R er noe så revolusjonerende som offline programmering av roboter for 3D-skanning og inspeksjon, helt uten forkunnskaper. I tillegg til simulering og virtuell testing så optimaliserer den banene for deg.

Nå i versjon 10 er også støtten her for 2 noe kollaborative roboter, nemlig cobotene CRX-10iA/L og CRX-10iA fra Fanuc. Til forskjell fra vanlige industriroboter er ikke disse avhengig av de samme sikkerhetstiltakene og kan derfor brukes tettere på mennesker med et mindre fotavtrykk i fabrikken.

 

Les gjerne mer om programvarene VXmodel og VXinspect fra Creaform.

01

feb

HandySCAN BLACK|Elite Limited - mer nøyaktig enn noen gang

Referansen innen portabel metrologi er blitt enda råere! En utvidelse av BLACK|Elite-serien gir deg nå...

Read more

01

feb

Ny daglig leder i MLT AS

Hans Ravnanger Sæle tar over som ny daglig leder i MLT AS fra og med...

Read more

30

sep

OTD Energy 19.-20. oktober i Bergen

Vi gleder oss til igjen å delta på OTD Energy 2022 den 19.-20. oktober i...

Read more
logo logo