Kontakt

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Mobil additiv produksjon

Oppstartsselskapet Fieldmade og konsulentselskapet Sopra Steria utvikler og lager pilot på en løsning som lar deg 3D-printe en hvilken som helst reservedel - hvor enn du befinner deg. Fieldmade står blant annet bak mobile løsninger som gjør det mulig å 3D-printe deler i plast, kompositt og metall. Dette skjer i en container som kan transporteres til utilgjengelige steder og krevende miljø.

Det store fokuset er naturligvis på digitale varelagre for å løse logistikkutfordringer. Å slippe store reservedelslagre, få raskere tilgang til de delene man trenger når man trenger de, og der man trenger de.

Men hva om man ikke har tilgang på tegning eller 3D-fil av akkurat den unike delen? Jo da kommer reverse engineering inn i bildet som en mobil og rask løsning for å digitalisere den ødelagte delen for å tegne denne på nytt. Eller om man har behov for et spesielt verktøy eller en innfesting så kan en raskt skanne det man har og få laget noe som passer helt perfekt.

Her ser vi en HandySCAN fra Creaform i bruk.

Fieldmade har aktive prototyper i felt og sammen med Sopra Steria jobbes det nå med å få på plass et operativt digitalt varelager for Forsvaret.

Se filmen:

 

Kilder:
Nyheter Sopra Steria
YouTube Sopra Steria
Fieldmade

 

01

feb

HandySCAN BLACK|Elite Limited - mer nøyaktig enn noen gang

Referansen innen portabel metrologi er blitt enda råere! En utvidelse av BLACK|Elite-serien gir deg nå...

Read more

01

feb

Ny daglig leder i MLT AS

Hans Ravnanger Sæle tar over som ny daglig leder i MLT AS fra og med...

Read more

30

sep

OTD Energy 19.-20. oktober i Bergen

Vi gleder oss til igjen å delta på OTD Energy 2022 den 19.-20. oktober i...

Read more
logo logo